Om oss

Bartech Renovasjon er et relativt ungt selskap, men basert på erfarne (stab av) fagfolk som har vært knyttet til byggenæringen i mange år. Selskapet startet sin virksomhet i 2005. Fra år til år har vi hatt en økende anerkjennelse hos kunder, og i dag er vi et av landets ledende selskaper som tilbyr entreprenørtjenester av høy kvalitet.
Bartech Renovasjon har utført hundrevis av svært interessante prosjekter - alt fra gjennomføring av prosjekter relatert til husbygging, til reparasjon og renovering av historiske bygninger.

Selskapet har en gruppe av erfarne medarbeidere: murere, taktekkere og tømrere. Vi jobber tett med spesialister på andre felt knyttet til kunsten å bygge, (elektrikere, rørleggere), og også designere. På denne måten kan vi ta over arbeidet, slik at du som kunde slipper å lete etter toppklasse fagfolk.

Bartech Renovasjon er ikke redd for utfordringer. Derfor oppfordrer vi deg til å gjøre deg kjent med tilbudet vårt. Vi påtar oss oppgaver over hele Norge. Hver gang vi får bestilt prosjekter og oppgaver, er disse realisert i full overensstemmelse med byggeforskrifter og med høyeste kvalitet av byggematerialer.

-The Right People